İçeriğe geç

İZmir Otogarı Ile Aliağa Arası Kaç Km

İzmir Otogar Aliağa arası kaç kilometre?

İzmir Aliağa arası otobüs bileti fiyatları 110.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 110 civarında.

İzmir Aliağa arası kaç kilometre?

İzmir merkezine 62 kilometre uzaklıkta bulunan Aliağa İlçe Otogarı, ilçe merkezine kısa bir yürüme mesafesinde, Hürriyet Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Otogardan Aliağa’ya nasıl gidilir?

Aliağa’ya otobüsle gitmek isteyen ziyaretçilerin İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni kullanmaları gerekmektedir. Otogardan Aliağa’ya ulaşım Aliağa minibüsleri ve ulaşım şirketlerinin otobüsleri ile sağlanmaktadır. Taksi ile gitmek isterseniz yaklaşık 150-200 TL’ye mal olacaktır.

İzmir Aliağa arası otobüsle kaç saat?

Otobüs bileti Aliağa – İzmir Biletteki en ucuz sefer150,00 TLGünlük sefer sayısı4En ucuz firmaGüney Akdeniz’e seyahatAliağa – İzmir Kaç saat? 52dakikaEn çok sefer yapan firmaIsparta Petrol Turizm1 daha

İzmir Otogar Aliağa dolmuş kaç dakika?

Aliağa Otogarı şehir merkezinden kalkan minibüslerle 15 dakikalık mesafededir. Aliağa’ya minibüsle direkt ulaşmak için İzmir Otogarı’ndan kalkan araçlara binebilirsiniz.

Aliağa İzmir arası kaç TL?

Aliağa İzmir arası otobüs bileti ne kadar? Aliağa İzmir arası otobüs bileti fiyatları 110.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 110 civarındadır.

İzmir Menemen arası kaç kilometredir?

Menemen ile İzmir arası mesafe yaklaşık 38 km’dir.

İzmir Bergama arası kaç saat sürüyor?

İzmir ve Bergama arasındaki en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 103 km olup yolculuk yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Aliağa’nın kaç köyü var?

Kuzeyinde Bergama; doğusunda Manisa; batısında Ege Denizi; güneyinde Menemen ile çevrilidir. Önceleri Menemen’e bağlı bir bucak merkezi iken 1982 yılında ilçe olmuştur. Yüzölçümü 274 km2’dir. 1 belde ve 18 köyü vardır.

İzmir Aliağa’ya nasıl gider?

Aliağa’ya İzmir Alsancak Tren İstasyonu’ndan İZBAN ile 1 saatte ulaşabilirsiniz. Aliağa’ya İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan İZBAN ile 90 dakikada direkt ulaşabilirsiniz. Aliağa’da deniz ticareti için birçok iskele ve liman bulunmaktadır. Ancak şimdiye kadar turizm amaçlı Aliağa’ya deniz ulaşımı yapılamamıştır.

İzmir Aliağa Denizi temiz mi?

İlçedeki plajların 4 kilometrelik kısmı kum plajdır. İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde bulunan ve merkezden ulaşımı çok kolay olan Aliağa’nın Şakran Plajı, temiz denizi ve el değmemiş doğasıyla Kuzey Ege’nin gözde turizm bölgelerinden biridir.

İZBAN Aliağa’ya gider mi?

İzban A.Ş. Aliağa’ya direkt taşımacılık devam ediyor.

İzmir-Urla arası kaç kilometre?

Urla ile İzmir arası mesafe kaç kilometredir? Urla ile İzmir arası mesafe yaklaşık 61 km’dir. Kamil Koç ile Urla’dan İzmir’e yapacağınız seyahat yaklaşık en az 30 dakika ve saat sürecektir.

Manisa Aliağa ne kadar?

Aliağa ile Manisa arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Aliağa ile Manisa arası toplam mesafe 41 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 30 dakika sürmektedir.

Ankara Aliağa arası otobüsle kaç saat?

Ankara’dan Aliağa’ya kaç saat sürüyor? Ankara ile Aliağa arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 9 saat 15 dakika sürüyor. Ankara – Aliağa otobüs bileti nasıl satın alabilirim?

İzbanla Aliağa ne kadar sürüyor?

İZBAN ile İzmir Alsancak tren istasyonundan Aliağa’ya 1 saatte ulaşabilirsiniz.

Menemen İzmir Otogar arası kaç km?

Menemen ile İzmir arası kaç kilometre? Menemen ile İzmir arası mesafe yaklaşık 38 km’dir. Kamil Koç ile Menemen’den İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık en az 40 dakika ve saat sürecektir.

Aliağa İZBAN sabah kaçta başlıyor?

Yolcularımız gündüzleri 07:24 ile 22:24 saatleri arasında her 24 dakikada bir Cumaovası İstasyonu’ndan Aliağa İstasyonu’na direkt seyahat etmektedir.

İzbanla Aliağa’ya nasıl gidilir?

İZBAN’dan yapılan açıklamada, 15 Mayıs Pazar gününden itibaren Aliağa’ya “her 30 dakikada bir” sefer yapılacağı duyuruldu. Yeni düzenlemeyle Cumaovası’ndan Aliağa’ya seyahat etmek isteyen yolcular, Menemen İstasyonu’nda Aliağa trenine “ücretsiz” aktarma yapabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir