İçeriğe geç

Köfteci Yusuf Günde Kaç Ton Köfte Satıyor

Köfteci Yusuf günde kaç ton?

Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş, Köfteci Yusuf’un özel burger sosunun uzun yıllar süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıktığını belirterek, “Kullandığımız soslar 5-6 yıllık bir çalışmanın ürünüdür.” dedi. Her gün 5-6 ton burger sattığımız için ürünlerimiz tüm restoranlarımızda her zaman taze oluyor.

Köfteci Yusuf ayda ne kadar kazanıyor?

Köfteci Yusuf’ta ortalama aylık ücret Izgaracı’da 2.264 TL, Meydancı’da ise 20 TL civarındadır.

Türkiye’de kaç tane Köfteci Yusuf var 2024?

Hakkımızda. Şirket, 42 ilde birer şube olmak üzere toplam 277 şubede hizmet vermektedir. Bursa Yenişehir’deki et entegre tesisimizde uygun fiyatlı kasabımız, zengin kasaplık ve şarküteri ürünleriyle sizi bekliyor.

Köfteci Yusuf günde kaç inek kesiyor?

Fabrikanın iş gücünün yüzde 80’ini oluşturan kadınlar, kasap dükkanından çağrı merkezine kadar tüm işleri yapıyor. 700 kişiyi istihdam eden fabrika, her gün 250 sığır ve yaklaşık bin kuzu kesiyor ve işliyor.

Köfteci Yusuf ne eti kullanıyor?

Köftelerimiz %70 dana eti, %30 kuzu eti, ekmek, tuz, acı biber, beyaz soğan ve ustalarımızın maharetiyle hazırlanmaktadır.

Köfteci Yusuf kaç kişi çalışıyor?

Köfteci Yusuf, pandemiye rağmen hizmet ağını 100 yeni şubeyle genişleterek 200 şubeye ulaştı. Köfteci Yusuf, 35 ilde 200 lokasyonda 10.000’den fazla çalışanıyla hizmet ağını genişletti ve şube sayısının her geçen gün artacağını duyurdu.

Köfteci Yusuf’un asıl sahibi kim?

Köfteci Yusuf işletme sahibi Yusuf Akkaş, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Köfteci Yusuf soya kullanıyor mu?

Doğal bir kaynaktan (soya) yapılır. Genellikle Özdilek, Köfteci Yusuf’un yanında veya karşısında servis edilir ve köfte için bir promosyon vardır.

Köfteci Yusuf çalışanları ne kadar maaş alıyor 2024?

Köfteci Yusuf ne kadar kazanıyor?

Köfteci Yusuf CEO’su kimdir?

37 yaşındaki Yusuf Akkaş, İznik’te dört masayla açtığı küçük dükkanın bugün nasıl bir Türk markası haline geldiğini anlattı. Akkaş, 1996 yılında kurulduklarını ve şu anda “Avrupa standartlarına göre Türkiye’nin en büyük köfte fabrikası” olduklarını anlattı: “Şu anda Bursa, İzmir, Eskişehir, Yalova, Bilecik, Balıkesir vb. yerlerde faaliyet gösteriyoruz.

Köfteci Yusuf kiminle ortak?

Ortaklık YapısıOrtaklarHisse Tutarı (TL)Hisse OranıYUSUF AKKAŞ30.000.000 TL100%TOPLAM30.000.

Köfteci Yusuf hangi ülkeye ait?

Köfteci Yusuf markası ve restoranları, Temmuz 2015’te Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde yer alan “Türkiye’nin En İyi 10 Sokak Restoranı” listesinde birinci sıraya yerleşerek Türkiye’nin en güvenilir restoran markası oldu.

Köfteci Yusuf günde kaç ton et işliyor?

Şirket şu anda toplam 35 restoran işletiyor. Avrupa’nın en büyük kapasiteli köfte fabrikasına sahip olan Köfteci Yusuf, her gün 50 ton et işliyor. Bu etin yarısı kendi çiftliklerinde yetiştirdiği hayvanlardan geliyor.

Köfteci Yusuf kaç saat çalıştırıyor?

Seni çok fazla çalıştırıyorlar, günde 10 saat, ama çıkış saati geldiğinde yarım saat daha fazla çalıştırıyorlar ve fazla mesai ücreti ödemiyorlar, haberin olsun.

Köfteci Yusuf’ta 1 kilo pişmiş köfte ne kadar 2024?

Köfteci Yusuf Kahvaltı, Ürün ve Tatlı Kilogram Fiyatları 2024Ürün Cinsi: Fiyat: Köfteci Yusuf – 1 kg Kebap160 TLKöfteci Yusuf – Kepekli Köfte Ekmek + 1 İçecek64 TLKöfteci Yusuf – Sucuk Ekmek + 1 İçecek64 TLKöfteci Yusuf – Salata32 TL10 satır daha

Köfteci Yusuf’un yıllık cirosu ne kadar?

Anadolu 500 Araştırması’nda bu yıl satışlarını en çok artıran şirket kategorisinde birinciliğe Bursa merkezli Köfteci Yusuf layık görüldü. Köfteci Yusuf, 2015’te 136,3 milyon TL olan satışlarını 2016’da 430,2 milyon TL’ye çıkararak “Satış Artışı” kategorisinde zirveye oturdu.

Köfteci Yusuf maaşları 2024 ne kadar?

Köfteci Yusuf ne kadar kazanıyor?

Köfteci Yusuf’un sahibi kim?

Köfteci Yusuf işletme sahibi Yusuf Akkaş, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Köfteci Yusuf kaç ortak?

150 metrekarelik, 4 masalı bir dükkanla iş hayatına başlayan ve 2020 hedeflerini açıklayan Köfteci Yusuf, firma sahibi Yusuf Akkaş’ın 23 yılda yaptığı işin sırrını anlatırken, “Hızlıyız, ekonomikiz ve kaliteyiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir